Rapport från Dackefejden!

Igår var teamet i Lessebo för att köra Dackefejden, Det var 170 anmälda varav ca 25 i vår klass.
SS1, SS2 och SS3 alla 11 km långa och mestadels snabba sträckor. Kalle och jag bestämde innan start att vi skulle gå ut hårt och efter ss3 var vi i ledning med 12,4 sekunder efter 3 sträckvinster.
Dags för service på SS2 var där ett dåligt parti som vi slog av ett bakaxelstag och olje kylaren fick sej en smäll så det läckte olja där. Dan och David J gjorde vad de kunde och sedan vidare mot ss4 . 17 km kvar att köra fördelat på två sträckor vi bestämmer att vi sätter upp ett bra tempo men utan att ta några risker. SS4 resulterar i en 4:e tid 2.7 efter Magnus Johansson som är snabbast.
9,7 sekunder kvar av försprånget och tanken är samma som innan inga misstag så tar vi hem det. Tappar ytterligare 3.9 sekunder här mot Magnus som är snabbast igen men vi vinner klassen ändå med 5.7 sekunder och tar 3:e plats totalt vilket är kanon bra.
Kalle och jag är hel nöjda med genomförandet av tävlingen, svårt att ha 12 sekunders försprång med en bit kvar att köra men vi förvaltade det mycket bra,
Vi vill tacka teamet som gjorde ett bra jobb och alla supportrar som var ute och hejade på mycket skoj.Vill så klart tacka Gunnar Rapp för det fina bidraget det värmde gått.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0