Inget Rally Blekinge för Bellborg Motorsport

Det blir tyvär inget Rally Blekinge i morgon för teamet bilen är på gång att bli färdig lite fin spackling och sedan lack igen sen påbörjas montering igen. 
Men i morgon får vi ut och titta på grabbarna istället!
I torsdags var det stora slip dagen med hjälp tack för det! Alltid bra för motivationen Då var det dags igen att riva ner den och se vad som klarat sig och vad som inte gjort det!
Bilen efter rullningen!
Grabbarna okey efter rullningen!

Som sagt så mår grabbarna bra men dock deppiga! Hur mycket det är med bilen återstår att se.. 

Rullat på SS3!

David och Kalle har rullat på SS3.. Grabbarna är rejält omskakade.. Lägget med bilen är också oklart! 

Inne på service efter SS2! Fortfarande i ledning!


David och Kalle leder fortfarande efter SS2 så nu laddar vi vidare för SS3!
Leder efter SS1
Uppladdning!

Nu är det uppladdning på gång! David och Kalle startar ca 9;45. Tiderna från dagens tävling hittar ni på http://www.reallyrally.se!

Vi kommer uppdater via bloggen och Facebook sidan! 

/Bellborg Motorsport 


Följ Rally Småland idag

Nu är det strax dags att gå och äta frukost och börja ladda för en lång dag i skogen. Sträck tider och resultat hittar ni på http://www.reallyrally.se

Vi åkte upp till Vetlanda redan igår så bilen är besiktigad och färdig. Första etappen blir hård vi börjar  19 km och där efter 16.5 innan service så där ser vi hur det gått. Vi försöker hålla uppdateringar när vi får möjlighet.

Inför Rally Småland

Efter rullningen i  Hässleholm blev det takbyte och det mesta av ytterplåten bytt även en hel lack på Fridafors bilservice.
Så i tv svängen var det lite spänt i början och med strulande Intercom på ss1 och ss2 var vi på 7e plats. 
Vi började sedan plocka placering efter placering och hamnade till slut på en fin 2:a plats.
Efter strul i veckan med en växellåda som hade missljud har vi varit hos Ebbe och bytt doggring och ettans drev som var slitet så nu är bilen 100% igen.
På fredag drar vi mot Vetlanda för att köra Rally Småland och det är en av höjdpunkterna på årets säsong hela 200 startande och de snabbaste från Svenska Rally cupen är nere och kör tävlingen så det blir extra skoj. Vi kommer hålla uppdateringar på bloggen och på FaceBook sidan. Tider finns att hitta på WWW.reallyrally.se

Extra tack till Dan Carlsson Transportt , Ryds Fjärrtrafik, Kk Bygg och Gunnar Rapp som gör att vi har riktigt bra förutsättningar att vinna tävlingen på Lördag det betyder mycket.
RSS 2.0