Vinst på del två av tävling!!!!


I dagens tävling var det två olika tävlingar! På grund av att pinnbultarna brast på SS1 så kom teamet sist på denna tävling men startade sedan om på SS4 där den andra tävling för dagen började och där segrade man med en marginal på 8 sekunder ner till Johan green! 

Startade på nytt på SS4

Teamet fick ihop bilen och David och Kalle startade på nytt på SS4. De har nu kommit mål och vi vet ännu inte vilken placering det blev! Vi återkommer med resultatet! 


/Bellborg Motorsport 

Bilen är fixad!


Nu laddar vi om och startar om på SS4 då det är två tävlingar idag.. 

Pinnbultarna brast på SS1

Pinnbultarna brast 100 meter innan mål på SS1 och dom tappade ett hjul! Teamet arbetar nu febrilt för att få ihop bilen så att de kan starta om till SS4! Håll tummarna nu att teamet får ihop det i tid! 

Vi bryter första etappen

Pinnbultarna har gått av vänster fram ny spindel är på väg så vi startar om till tävling två


Nu väntar vi på den gula golfen på SS1!
Rally över gränsen kör teamet idag!

Nu är det uppladdning på serviceplatsen och snart dags att åka ut på SS1.Totalseger i Karlshamnsspecialen

I måndags var teamet i Karlshman för att köra Karlshamnssspecialen. 1 Sträcka som kördes 3 gånger och det var tillåtet att ha 3 olika kartläsare. Anette Från Tingsryds Stängsel åkte första sträckan. Kändes lite konstigt att köra onotat då det var 6 år sedan det hände. Sträckan gick ändå jättebra och klockan tyckte det samma ca 16 sekunder före Mattisson från Gullabo som var tvåa. Anette var supernöjd med körningen och tyckte att första gången i rallybil var kul.
 
SS2 Jocke från Takspecialisten i Karlshamn åkte andra vändan. På vägen hade det kommit fram en hel del stenar i spåret så vi ökade säkerhetsmargainalen lite och körde 4,2 sekunder saktare än första rundan men ändå snabbast av alla. Jocke skrattade gott när vi var i mål på ett rejält leende på läpparna 3,1 sekunder före Peter Holgersson som nu ligger på andra plats.
 
SS3 Roger MPM Industriprodukter åker den 3:e rundan. Sist vi åkte ihop  2009 gick det inte lika bra då hamnade vi på taket i en stenmur. Men denna gång gick det bättre snabbast igen 2,5 sekunder före Holgersson som slutar på 2:a plats. Roger är väldigt imponerad av hur bilen fungerar på det hoppiga underlaget och njuter hela sträckan.
Vi vinner tävlingen 23 sekunder före Holgersson och den första Totalsegern är ett faktum.
 
Kolla gärna in de nya Incar filmerna från tävlingen på Youtube sök Bellborg Motorsport så hittar ni dom.

Seger i Karlshamns Specialen!


På sista sträckan var det dags för Roger Möller att ta plats i bilen tillsammans med David! Teamet hade ledningen inför sista sträckan och behöll den hela vägen in i mål! 


Fortsatt ledning efter SS2


En nöjd Joakim efter att ha åkt sträcka 2! 

Dags att köra ut på SS2!


Då är det dags för Joakim Lydell att sätta sig till rätta och förhoppningsvis njuta av åkturen på SS2!

Ledning efter SS1


Ledning efter SS1 och Anettes kommentar: det var roligt!! Nu är det dags för Joakim Lydell att ta på overallen och göra sig redo att inta kartläsarestolen! 

Karlshamns Specialen


Idag kör teamet Karlshamns Specialen! Det är en sträcka som körs tre gånger! Efter lottning mellan det olika sponsorerna blev det dessa tre som fick turen att åka med David på varsin sträcka. Först ut är Anette Nilsson från Tingsrydsstängsel och på andra sträckan är det Joakim Lydell från Takspecialiaten i Karlshamn AB och på sista sträckan har vi Roger Möller från MPM Industriprodukter AB! Vi hoppas att sponsorerna får uppleva en fin rallyåkning och att de även är med på framtida lottningar! 

/Bellborg Motorsport

En glad överraskning

Igår kom det en trevlig överraskning skickat till Bellborg Motorsport det låg nämligen 2 nya Kumho däck skickade från Mocomp som är Kumhos däckleverantörer i Sverige tillsammans med Plombo motor. De var nöjde med vinsten från helgen och gratulera oss, det tackar vi ödmjukast för.
 

RSS 2.0