det var två lyft efter varandra och på det andra fick drivaxeln sig en törn vid landningen och i två böjjar efter gick den av och vi flöt ut i böjen och slåg i några små stenar höger bak och sen snurrade vi efter det var det inget att göra bara att bryta tyvär.
Det tog hårt på bilarna på de dåliga vägarna 6 av 15 bilar i klassen bröt.

Vi har bruttit på ss2. Åkte av och drivaxlen gick sönder. Mer ingående detajer kommer senare.

Förberedelser inför rallyt i morgon

Nu är bilen besiktigad och vi har rekat vägarna. Som ni ser är vägarna inte alltid jätte bra men bitvis är de riktigt fina. Vi ser fram emot morgon dagen.

/Temet

Norge i Helgen!!

Nu vid 21:00 ikväll åker hela teamet till Norge och ännu en deltävling i Ford Flexie Fuel Cup.
Tävlingen har start och mål i Hamar. Bilen är i toppskick och allt i ordning. I morgon fredag blir det rekognisering av sträckorna sedan på lördag börjar rallyt.

Vi återkommer med fakta så snart det händer något att skriva om.

Fina vägar i Växjö!!!

Det blev en lyckad dag i växjö när Dackefejden avgjordes.

Hela 62 km uppdeladat på 5SS skulle avverkas.

De tre inledande sträckorna var krokiga och fina och vi låg på tredje plats i klassen av de 24 startande.
Men på 4 sträckan som var hela 23 km långa och bitvis riktigt snabb tappade vi tätstriden och inför sista sträckan var det lite uppgivet och vi ramlade ner till en 7 Plats i klassen  och en 8 plats totalt av de 142 startande i rallyt. Nu ser vi fram mot nästa tävling som blir Rally Hedmarken i Norge där Ford Flexie Fuel Cup tävlingen går den 27 September.

Dax för tävling igen!!

Igår var teamet utanför Emmaboda och körde.
Emmaboda Granit som är en stor sponor till teamet hade kunder från Tyskland som blev bjudana på bekvämligheter och rallyåkande.
Det var en 5 km lång sträcka med varijerade karaktär.
Det var två bilar som skulle köra men tyvär gick Mickes Volvo sönder efter några varv så det blev mycket körande för oss. Ca 6 Mil blev det till slut och det är inte dumt innan tävlingen i helgen som går av stapeln i Växjö.
Med 5SS och  62 KM SS. Servicen är placerad i Hovmantorp.
Åter kommer med rapport efter tävlingen.