Seger i Skilling 500

Efter sträckplaceringarna 1.2.2.1 och 3 så gick vi som segrare ur striden i A2wd. Vi var hela 40 startande i klassen då Svenska Rally Cupen också körde samma tävling, så de värsta ekipagen från mellan Sverige var på plats.
Rallyt kunde nästan inte gått bättre förutom på SS3 då vi var påväg åt fel håll i ett vägbyte men Kalle upprepar noten i rätt tid och vi får runt bilen på rätt håll och lägger ca 2-3 s här.
På SS5 börjar servostyrningen spöka lite bilen blir trögstyrd ibland men inga större bekymmer på sträckan men när vi kommer ut från sträckan är där ingen servo alls. Eftersom där blev ett uppehåll i tävlingen då ett elskåp blev nerkört så visste vi inte om vi vunnit ännu . Kristian Johansson låg 5 sekunder efter oss innan Ss4 så det blev en jobbig väntan. Vi får senare reds på att Kristian varit av vägen lite och tappat 15s på Ss4 och då är segern i hamn. Vi slutar även på en 3:e plats totalt i det 200 bilar stora startfältet.

Vi tackar servicepersonalen Dan.B och Ingvar J som vanligt ställer upp. Nu är det inte race från den 7 augusti i Hässleholm så nu är där tid att gå över bilen extra noga inför höstens tävlingar.

Titta gärna på Youtube från lördagens sträckor dom är sevärda :) sök Bellborg Motorsport

Vinst idag!!!!

Grattis David och Kalle till vinsten i Skilling 500!Alla resultat från klassen är inte inne men det ser bra ut än så länge!
Evig väntan!

På resultat på sista sträckan... Ska det bli seger idag? 

Efter SS3 är David och Kalle uppe i ledningen!
2:a efter SS1
Strax start på SS1
Nu laddar teamet inför start!
Race i morgon

I morgon styr vi mot Klevshult för att köra Skilling 500.
Kalle är tillbaka som CoDriver och det är över 40 anmälda i klassen så det kommer bli stenhårt. Vi kommer att lägga in rapporter så fort möjligheten finns ! 

Rapport från gårdagen

Ännu ett otursförföljt rally blev resultatet i går. Efter snabbaste tid på SS1 så var det dags för SS2 tycker vi kör ännu bättre här men 3 km från mål så varnar instrumenten att det är dåligt oljetryck, så slår av tändningen och rullar till sidan av vägen. Motorrummet är fullt av olja så oljekylaren eller någon slang har spruckit. Vi av sumpen på motorn igår och tog bort ett ramlager och ett vevlager men det ser bra ut så det känns skönt .
Nu får det va slut på alla skit fel och vi får gå igenom bilen extra noga innan Skilling 500 som körs lördagen efter midsommar!

Rallyradio från dackefejden

Idag kommer det sändas rallyradio från tävlingen smyg in på denna adressen, är alltid bra sändningar 
https://sbfplay.solidtango.com/live/rallyradio-fran-dackefejden-med-rally-live

Dackefejden imorgon

I morgon drar teamet mot Lessebo för att köra Dackefejden över 200 anmälda och knappt 40 i klassen . Micke Jönsson ska göra ett inhopp i högerstolen så det blir ett spännande rally, men målsättningen är vinst så det är full fart från första böj.

Elfel förstörde Midsommardansen

Efter en bra körning på SS1- SS2 och SS3 med en ledning på 4,8 sekunder så fick vi kasta in handuken på SS4. Bilen bara tvärdog och ville intge starta igen. Bilen notläsningen och körningen fungerade ännu en gång väldigt bra på det svårkörda underlaget som bjöds till dagen.
Igår hittade vi felet som var orsak till att motorn dog, Ett kabelbrott på ena stiftet till tändspolen var orsaken. Så på semesteruppehållet ska vi bygga nytt elsystem på bilen för att slippa sådana problem igen.
Nästa tävling är Dackefejden  13 Juni och Kalle kommer tyvär inte att åka med då han ska cykla Vättern Runt den dagen, Men Micke Jönsson från Karlshamn ska göra ett inhopp i bilen så det kommer också att fungera galant.
Incar filmer från helgen har lagts ut Jocke sköter detta förnämligt, sök på Bellborg Motorsport på youtube så hitar ni dom
 

RSS 2.0