Rapport från Dackefejden!

Igår var teamet i Lessebo för att köra Dackefejden, Det var 170 anmälda varav ca 25 i vår klass.
SS1, SS2 och SS3 alla 11 km långa och mestadels snabba sträckor. Kalle och jag bestämde innan start att vi skulle gå ut hårt och efter ss3 var vi i ledning med 12,4 sekunder efter 3 sträckvinster.
Dags för service på SS2 var där ett dåligt parti som vi slog av ett bakaxelstag och olje kylaren fick sej en smäll så det läckte olja där. Dan och David J gjorde vad de kunde och sedan vidare mot ss4 . 17 km kvar att köra fördelat på två sträckor vi bestämmer att vi sätter upp ett bra tempo men utan att ta några risker. SS4 resulterar i en 4:e tid 2.7 efter Magnus Johansson som är snabbast.
9,7 sekunder kvar av försprånget och tanken är samma som innan inga misstag så tar vi hem det. Tappar ytterligare 3.9 sekunder här mot Magnus som är snabbast igen men vi vinner klassen ändå med 5.7 sekunder och tar 3:e plats totalt vilket är kanon bra.
Kalle och jag är hel nöjda med genomförandet av tävlingen, svårt att ha 12 sekunders försprång med en bit kvar att köra men vi förvaltade det mycket bra,
Vi vill tacka teamet som gjorde ett bra jobb och alla supportrar som var ute och hejade på mycket skoj.Vill så klart tacka Gunnar Rapp för det fina bidraget det värmde gått.

Vinst i Dackefejden!

Idag blev det vinst i klassen och en fin 3:e plats totalt. Riktigt härligt och bilen fungerade bra! Mer info kommer imorgon

SS3 avklarad!!

Nu är vi på service kört av ett bakaxelstag och läckage på motorn efter lite i körning på ss2. 
Vi är i ledning i klassen nu efter ss3 med tre sträcksegrar! 

Service av pappa Dan och David J

Här är lite supportrar på plats😄😄

Fredag den 13:e

Fredag den 13:e  levde upp till sitt namn ! Skulle lasta i eftermiddags och då helt plötslig finns där ingen styrservo. Bara att felsöka vi går igenom slangar mm byter även servopumpen men inget hjälper! Vi ringer Lalla och frågar om vi får låna styrväxeln från hans Golf II gr H och det gick bra. Efter det en del modifieringar med rattstång så passar allt! Sätter ihop allt och testkör , bilen fungerar så nu vid halv tolv är man ganska trött men ser fram imot Dackefejden imorgon! 


RSS 2.0