Servicebussen såld

Även servicebussen är såld här är sista bilden på den 


Rallybilen såld

Igår blev rallybilen såld till Stefan Hägglöf från Gävle. Det är inte helt utan känslor bilen åkte iväg på släpet har åkt fem säsonger med bilen som vi byggde 2008. Önskar Stefan stort lycka till och hoppas allt går bra.Säsongen 2014

Inför 2014 vet vi inte riktig var blir för serie vi ska köra men Golf Mk3 blir det iallafall. Sm lockar endel men man vet inte riktigt vad som händer när promotorn dragit sej ur. Ssrc har 2 nya kanon fina tävlingar till nästa år south swedish rally och Kullinges tävling på semestern. Vi får se hur budgeten ser ut och vänta några veckor till innan vi bestämmer oss.

Bilder från återställning.

Bellborg motorsport 2013

Året har varit det bästa någonsin för Bellborg Motorsport. Många duktiga Co Drivers har suttit jämte men Kalle har åkt mest och han har ett lugn och en jäklar tävlings skalle som smittat av sej. Jag har fått ett lugn i bilen som jag kunnat lita på till 100% och vi har fått upp ett riktigt högt tempo mycket. Tack vare Kalle Lexe. Började året med en 5:e plats sen 1:a, 1:a , bruten 1:a 5:a , 1:a 1:a, 3:a och avlutade tyvär med bruten tävling. 

Ingen pallplats i SSRC Finalen!

Tyvär blev det ingen målgång i Ssrc finalen. Efter två mycket bra genomförda sträckor låg vi 2:a bara 1.3 sekunder efter  Mattis Ohlsson. Men på ss3 tog rally slut fick höger bakhjul utanför ett broräcke och rullningen var ett faktum bilen klarade sej relativt bra men vä bakhjul fattades så det var bara att bryta. 

RSS 2.0