Premiär i Kristianstad!!!

Igår var det dags för årets första tävling för teamet, Start och mål i Kristianstad hela 168 startande och 35 i klassen. Vi har till årets säsong skaffat en ny växellåda en så kalllad sekventiell så växlarna ligger på rad istället för H mönster som är det vanliga.

SS1: Fick inte till det med växlingarna växla upp gick hur fint som helst men att växla ner tycktes vara lite knivigare. Bara en blyg 19:e plats i klassen på denna sträcka.

SS2: Kort och krokig sträcka börjar hitta lite bättre flyt i bilen nu 7:e tid.

Service: Dan B och David J sköter servicen som vanligt inga konstigheter bara normal översyn och sedan vidare.

SS3: Kullan klassisk sträcka många lyft och krön okej körning men inget mer.

SS4: dagens kortaste sträcka liten kris på mitten då hela bakänden på bilen vill vara på en åker och köra tappar lite tid här 8:e tid.

SS5: Redan ca 1km in på sträckan har bilen framför oss Max Svensson kört av vägen och ligger på taket vi blir lite okoncentrarade av detta kommer bort i noterna en lång bit men hittar tillbaka sen. Några jätte sladdar med tröskelåkning hanns också med inann vi kom i mål. Vi råkade även på ett jätte lyft som slutade med nos landning som tryckte till servopumpen och slakade remmen så bilen blev ibland trögstyrd. men ändå en 8:e tid.

SS6: sista sträckan för dagen börjar regna ganska mycket i början av sträckan så att sickten minskar det hämmar oss lite. Men växlingarna börjar sitta bättre. Bara 10:e tid i klassen.

Vi slutar på en 5:e plats i klassen vilket är bra med tanke på att det inte känndes helt 100 i bilen eller på växlingarana så vi är nöjda.


SS6: Dagens sista sträcka

RSS 2.0