Ingen målgång i SSR!

Efter mycket bra körning idag så ville inte bilen vara med mer på SS6. Efter ss2 ledde vi klassen ss3 ströks och efter ss5 låg vi 3a då det kom extrema mängder regn av vissa i klassen där ibland oss! Service och ut till SS6 här skulle vi lägga in en stöt men ca 3km efter start dör bilen vi stannar till och får igång den igen! Men den dör efter 1 km igen vi svänger av vägen och kollar över alla kontakter mm och bilen går igång och har efter det fungerar perfekt. Kanske blev där vatten någonstans vi vet inte men felsökning kommer vi göra omgående!


Nya tag idag!

Nu är det dags för start igen vi har bytt bränslepump filter och alla bränsleslangar. Vi är riktigt taggade!Allt klart för race!

Bilen är klar för tävlingen imorgon. Det blir en grussprint på 2 x 4,5km kommer säkert att bli väldigt mycket folk. Vi kommer att känna lite på bilen och se så bromsarna fungerar som vi vill. På lördag blir det det riktiga rally och då är det fullt ladd som gäller! Försöker uppdatera så ofta vi kan under dagarna som kommer! 


Nu är bilen uppstartad igen!

Nu ikväll så startade vi bilen igen den låter mycket bra renare gång än innan. 
Vill tacka er som hjälp till med allt Mattias Thörjesson, Ebbe Nilsson, Pappa och Gunnar Rapp som körde express till Kristianstad för att hämta grejer. I morgon ska vi köra en runda och kontrollera att alla värden ser bra ut.

Mera Tingsryd hos Bellborg Motorsport!

För någon vecka sedan var tidningen Mera Tingsryd hos Bellborg Motorsport och kände på pulsen inför South Swedish Rally. Läs gärna tidningen som var mycket bra.


Rapport från garaget!

Den brända ventilen var inte det enda i motorn som var fel. Vi får byta alla 16 ventiler alla ventilstyrningar och vevlagrena. Toppen är på Fridafors bilservice och kommer sättas ihop så fort som grejerna kommer .

Ingen start i Ljungby!

Tyvärr kommer vi inte till start i Ljungby imorgon. Igår när vi provkörde bilen så tyckte vi att den inte hick rent. Vi har kollat det mesta yttre man kan kika på men vi rev av toppen och konstaterade att det var en bränd ventil. Så det är bara att kasta in handduken.


Sponsorfest i Lördags!

I lördag hade Bellborg Motorsport sponsorfest i Fridafors skola.
De flesta sponsorerna och andra medhjälpare var på plats
Vi började kvällen med fördrink och vi tittade och berättade lite om tävlingsbilen.
.
 
Efter det blev det mat som Rebecca från La Castellina tilllagat och det var mycket gott.
Sedan var det dags för tipsrunda med frågor fån säsongen 2013, Webmastern JockeLydell vann ohotat.
Jocke hade även klippt ihop en film med in och outcar från säsongen 2013 väldigt trevligt det tackar vi för.
Kvällen rullade vidare och det var dags för bastubad och bubbelpool. Kvällen blev väldigt lyckad och tror att alla hade trevligt.
 
 
 

RSS 2.0