Kanon fin 3:e plats i SSR!!!

Igår körde vi SSR med start i Ljungby. Kjell Karlsson satt i högerstolen han har för övrigt inte åkt med i bilen sedan SM Tävlingen i Karlskrona, där vi hamnade på en fin 7:e plats.

SS1 Tesås 4730m.  Bred fin sträcka, svänger hela tiden men bra tempo i bilen som svarar som vi tänkt oss efter ändringarna. Känns som vi har bättre tryck på framhjulen och får ner effekten i backan. 2:a tid i klassen 1,3 sek efter Halldén i en volvo 740.

SS2 Elinge 6670m. Samma karaktär av väg, taggade efter bra tid på första sträckan bra tempo hela vägen lite väl breda sladdar på slutet av sträckan men man måste bjuda publiken på lite också :). 2:a tid i klassen 1,3 sek efter Halldén även här.

SS3 Björstorp 14140m. Dagen längsta sträcka lite smalare väg åker på fint även här. 2:a tid i klassen 3,3 sek efter Kjell Fransson i en Volvo 940.

SS4 Hamneda 7300m. Orytmisk väg passar inte oss perfekt men ändå okej tid 7:e tid i klassen 3,1 sekunder efter Halldén här som är total snabbast.

Service. Bilen får en allmänn översyn och nya framdäck lite mat i magen på besättingen hinns också med.

SS5 Källsjö 9750m. Mycket snabbare sträcka men vi laddar på vad tyget håller. Missuppfattar en höger3 till vänster 3 kombinasion och åker stumm femma igenom får låna lite av gräset i båda böjarna men det gick bra :). Snabbaste tid i klassen och 2:a tid totalt på sträckan. 
 
SS6 Torkelshult 7020m. Sista grussträckan även denna en snabb sträcka där det är max utvarvat några gånger. 2:a tid i klassen 1,6 sek efter Fransson men vi tar även över ledningen i klassen med 1,3 sek före Fransson och 1,4 sek för Halldén.

SS7 Ljungby Stad 2240m: Publiksträcka på asfalt med lastbilsflak och lastbilshjul som hinder. Vi hittar inte alls här inne ett motorstopp och en överkörd trotoarkant. 6:e tid i klassen tappar 4,2 sek till Halldén och 2,4 sek till Fransson och där med lednigen och hamnar till slut på en 3:e plats i klassen och 4:e plats totalt.

Vi är jätte nöjda med körningen på gruset och känns kanon inför kommande rally att vi är med i toppen utan att köra över gränsen.
Vill tacka Pappa Dan och David Johansson för servicen, dom sköter alltid den exemplariskt.

  


  

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0