En rapport från Rally över gränsen.

Som tidagre uppdateringar på bloggen visar bröt vi tyvär rallyt precis innan mål på SS1 då pinnbultarna brast. Efter att vi bytt spindel och gott igenom bilen så startade vi om rallyt som var indelat i två tävlingar. Vi var taggade att
göra ett bra rally trots allt.
 
SS4 bromsskivan hade fått sej en smäll när vi tappade hjulet så bromspedalen skönk halvvägs ner i botten vid inbromsningarna men trotts detta 2:a tid i klassen 0,2 sekunder efter Magnus Johansson som var snabbast på sin hemma sträcka.
 
SS5 Helt klart årets bästa sträcka för oss 16 km lång och vi får till sträckan klockrent och är hela 11s före tvåan i klassen och vi är snabbast totalt av alla bilar, Vi leder nu rally totalt och är hela 13,2s före magnus som ligger tvåa.
 
Service som idag sköts av Dan, Ingvar och Ebbe så som vanligt inga problem med det. Nu gäller det att köra smart bara 2 sträckor kvar en på 10km och sista på 6km.
 
SS6 vi tar inga risker här men kör ändå på bra 4:a i klassen och 1,9s efter snabbase bil. Vi har 11,7s kvar av ledningen och 6 km kvar så inga misstag nu.
 
SS7 hittar inte rytmen alls på denna sträcka tyckte det var svårt att köra på ledningen men allt går vägen iallafall. 5,7s efter Pierre Fransson här som är snabbast. Vi kör i mål som  vinnare och har 8s tillgodo vi är även 2:a totalt i rally av de 192 startande så det är kanon
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0