Seger i Skilling 500

Efter sträckplaceringarna 1.2.2.1 och 3 så gick vi som segrare ur striden i A2wd. Vi var hela 40 startande i klassen då Svenska Rally Cupen också körde samma tävling, så de värsta ekipagen från mellan Sverige var på plats.
Rallyt kunde nästan inte gått bättre förutom på SS3 då vi var påväg åt fel håll i ett vägbyte men Kalle upprepar noten i rätt tid och vi får runt bilen på rätt håll och lägger ca 2-3 s här.
På SS5 börjar servostyrningen spöka lite bilen blir trögstyrd ibland men inga större bekymmer på sträckan men när vi kommer ut från sträckan är där ingen servo alls. Eftersom där blev ett uppehåll i tävlingen då ett elskåp blev nerkört så visste vi inte om vi vunnit ännu . Kristian Johansson låg 5 sekunder efter oss innan Ss4 så det blev en jobbig väntan. Vi får senare reds på att Kristian varit av vägen lite och tappat 15s på Ss4 och då är segern i hamn. Vi slutar även på en 3:e plats totalt i det 200 bilar stora startfältet.

Vi tackar servicepersonalen Dan.B och Ingvar J som vanligt ställer upp. Nu är det inte race från den 7 augusti i Hässleholm så nu är där tid att gå över bilen extra noga inför höstens tävlingar.

Titta gärna på Youtube från lördagens sträckor dom är sevärda :) sök Bellborg Motorsport