Andra plats i Emiltrfén

Igår åkte teamet till Vimmerby för att köra Emiltrofén det var lite över 4 mil special uppdelat på 6 ss.
 
SS1 Norrhult 9300m : Svårt att lita på bilen och fästet då det kommer en hel del regn, det gjorde vissa svängar riktigt hala. Vi får stryk med 4.3s av Pierre Fransson som är värst och är 3:a på sträckan som har  riktigt snabba
partier.
 
Snabbservice : På med nya däck fram och sedan iväg igen. Servicen sköts idag av Dan, Ingvar och Kristoffer Thörjesson, den sistnämda börjar få ordning på sin bil igen så hoppas vi ser han i skogen snart igen.
 
SS2 Kvarnarp 5400m : Härligt krokigt sträcka med några svåra passager tyvärr försvinner Mattis här med en hård avåkning. Vi är snabbast på sträckan som kändes bra1.5s före Fransson.
 
SS3 Pipetorp 6800m : Fin sträcka lite bredare en förgående bra tempo här, En kris på mitten av sträckan kostar lite tid, Bakvagnen släpper lite på ett krön på 4 el 5 växel och vi åker över hela vägen 40-50 m men kommer på rätt håll igen. Snabbaste även på denna sträcka bra 0.3 s före Fransson.
 
SS4 Flohult 12200m. Dagen längsta sträcka och redan innan sträckan är det succe Kalle hittar ett kantarell ställe så dom får åka SS4 i hjälmlådan :) . Här hittar vi riktigt bfra inte några misstag här och är snabbast i klassen 2.8s före Fransson och vi går upp i ledning 0.3 s före Fransson.
 
Service allmän genomgång av bilen och sedan vidare mot SS5.
 
SS5 Alsta 5400m : Bara sikte mot seger och laddar hårt men i en vänster 2- i slutet av sträckan genar vi lite hårt och klättrar över en sten på innern men målet är bara några hundra meter senare. Det blev ingen punktering, andra tid här 0.4s efter Fransson som tar över ledningen 0.1 s före oss.
 
SS6 Ulveberg 3100m : Vi ger allt vi har här utan att att överköra bilen, en liten miss i en kombination vänster 2 till höger 2- sten inner kanske kostar någon tiondel, dom tiondelarna var det som fattades vi är 0.6s efter Fransson här och han och Co Drivern Johan Johansson vinner tävlingen med 0.7s.
 
Vi var lite besvikna efter målgång men det går över rättså snabbt då vi gjort ett kanon rally igen. de sista tävlingarna har vi kommit 1.2.3 och nu 2 så tempot finns i bilen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0