3:a i Dackefejden!!!

Igår körde vi Dackefejden med hela 215 ekipage till start och hela 32 startande i vår klass A 2WD.
Nicole var tillbaka på Codriver sidan.

SS1 & 2 båda 8 km långa krokiga båda två SS1 går sådär lite orytmisk och lite problem med noterna SS2 bättre tempo här 6:e resptive 5:e tid i klassen.

Service:  Pappa och David Johansson var som vanligt i servicen och skötte det bra Martina fick agera vattenflasks påfyllare :).

SS3 & 4 även de 8km långa lite snabbare sträckor. Fungerar bra med noterna nu 9:e resp 4:e tid i klassen.

Service Vi ligger nu bara 7:a i klassen men bara 6.2 sekunder till 3:e plats vi lägger på nya framdäck och bestämmer oss för att ladda rejält för att nå 3:e platsen.

SS5 laddar på bra 6:e tid i klassen, några onödigt breda sladdar här men ändå.

SS6 riktigt snabb sträcka kör stenhårt in i varje kurva, ca 2 km från mål i en fullfarts kurva släpper bakvagnen i lösgruset i ca 150 km i timmen, fullt ställ med hela bilen i gräset och en hög stenmur på andra sidan vägen vi reder ut det hela och får till en kanon tid.
2:a tid i klassen och 5:e tid totalt.
Vi tar in hela 3 placeringar på denna sträckan och hamnar tillslut på en fin 3:e plats i klassen med 0,5 sekunders marginal till Halldén som blev 4:a. Vi blir även 7:a totalt i det stora startfältet.
                 
Kristoffer Thörjesson och Henrik scöjlin i Girle Girl Racing Team åkte av på SS1 men körde sedan upp sej och satte några bra tider dom blev tillslut 11:a i klassen. :)

Kommentarer
Postat av: Jocke

Ett jättegrattis till hela teamet !! 2 st 3:e platser i rad börjar lukta seger nu tycker jag !!!

2011-06-19 @ 21:36:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0