Totalseger i Karlshamnsspecialen

I måndags var teamet i Karlshman för att köra Karlshamnssspecialen. 1 Sträcka som kördes 3 gånger och det var tillåtet att ha 3 olika kartläsare. Anette Från Tingsryds Stängsel åkte första sträckan. Kändes lite konstigt att köra onotat då det var 6 år sedan det hände. Sträckan gick ändå jättebra och klockan tyckte det samma ca 16 sekunder före Mattisson från Gullabo som var tvåa. Anette var supernöjd med körningen och tyckte att första gången i rallybil var kul.
 
SS2 Jocke från Takspecialisten i Karlshamn åkte andra vändan. På vägen hade det kommit fram en hel del stenar i spåret så vi ökade säkerhetsmargainalen lite och körde 4,2 sekunder saktare än första rundan men ändå snabbast av alla. Jocke skrattade gott när vi var i mål på ett rejält leende på läpparna 3,1 sekunder före Peter Holgersson som nu ligger på andra plats.
 
SS3 Roger MPM Industriprodukter åker den 3:e rundan. Sist vi åkte ihop  2009 gick det inte lika bra då hamnade vi på taket i en stenmur. Men denna gång gick det bättre snabbast igen 2,5 sekunder före Holgersson som slutar på 2:a plats. Roger är väldigt imponerad av hur bilen fungerar på det hoppiga underlaget och njuter hela sträckan.
Vi vinner tävlingen 23 sekunder före Holgersson och den första Totalsegern är ett faktum.
 
Kolla gärna in de nya Incar filmerna från tävlingen på Youtube sök Bellborg Motorsport så hittar ni dom.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0