2:a på ett regnigt Ekratten!!!

 
Igår körde vi sista deltävlingen i Syd Svenska Rallycupen. Asarums Ms stod för arrangemanget med start och mål i Belleviparken i Karlshamn. 39km skulle köras över 5 Special Sträckor.
SS1 Tranerås 6950m: dyngsura hala vägar var dagens tema och ett väggrepp som varierade ibland understyrde det och ibland släppte bakänden helt och hållet i gyttijan. Men ändå en 3:e tid i klassen.
 
SS2 Abborramåla 5150m: Bättre underlag här inte riktigt lika halt men regnet fortsatte men bra flyt för oss ända 3:e tid även på denna sträcka.
 
SS3 Gäddemåla 6720m: Lite snabbare sträcka mot de första skapligt underlag en lite miss i ett vägbyte kostade ett par sekunder annars bra 2:a tid.
 
SS4 Örseryd 10460m: Dagen längsta sträcka och krokigaste så långt med några riktiga lurigheter på slutet första halvan mycket bra men på slutet tar vi det lite lugnare 4:e tid.
 
SS5 Högahult 9560m: Dagen helt klart krokigaste sträcka den satt nästan knut på sej själv:).
VI hade 12s upp till 1:a plats och 17s ner till tredje så vi körde med insidan av huvudet (för en gångs skull :) )men ändå en bra tid 3:e i klassen.
 
Vi slutar på en riktigt fin 2:a plats i klassen av de 22 startande och 5:a totalt av 130 ekipage. Riktigt skönt att va med i toppen igen efter några tävlingar med mindre lyckade insaterar.
 
Om en månad går finalen i SSRC i växjö och då ska bilen och besättning vara i nyskick.
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0